Wat als?

Wat gebeurt er als je werk er opeens mee ophoudt? Als je wordt ontslagen, de afdeling ophoudt te bestaan, er een reorganisatie plaats gaat vinden?  Wat gebeurt er als je je met pensioen gaat en je hebt geen idee wat je moet gaan doen? Wat ga je doen als je iedere keer weer tegen hetzelfde probleem aanloopt, telkens als iemand iets tegen je zegt of wanneer er iets in je omgeving gebeurt voel je een verlamming plaats vinden, je wordt boos, verdrietig, geeft op want het heeft toch geen zin. Die patronen, je kent ze wel, maar waar komen ze vandaan en belangrijker wat doe je ermee? Mocht je nu met dergelijke vragen rondlopen neem dan vrijblijvend contact op. Tijdens een gratis intake gesprek, van maximaal een half uur,  kunnen we kijken wat wij voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend.


1-op-1 Sessies / persoonlijk coachen

Loop je even vast en heb je geen idee hoe je een bepaald probleem in je loopbaan, relatie of met jezelf moet aanpakken? Wellicht kan ik je tijdens gesprekken en coachingstrajecten helpen om je zowel persoonlijk als professioneel te laten groeien en zo de succesvolle toekomst te creƫren waar je altijd al van hebt gedroomd. In 1 op 1 begeleiding en coaching maak ik gebruik van verschillende gesprekstechnieken en psychoanalytische methoden om, te achterhalen waar je innerlijke wens verborgen ligt. Persoonlijk coachen is een manier waarbij de coach met veel aandacht, humor en uitdaging te werk gaat. De aandacht is voor de mens te laten wie hij/zij is en daar geen oordeel op willen hebben, maar wel met warmte de aandacht geven die het verdient. De uitdaging zit hem in de dingen net even anders doen en net even wat andere dingen zeggen wat de coachee is gewent. Maar alles gaat gepakt in een gezonde dosis humor.

Coaching en beweging


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Het is bij velen al lang bekend dat bewegen goed is voor je lichaam en geest. Dus naast binnensessies bied ik ook de mogelijkheid voor buitensessies. Wandelcoaching zorgt voor stress vermindering en het helpt je gedachten te ordenen. Het is al lang bekent dat wandelen en dan vooral in de buitenlucht goed is voor de hersenactiviteit. Het vergroot je creativiteit en biedt ruimte voor inzicht. Mijn favoriete plekken zijn de prachtige parken in en rondom Arnhem, zoals de Hoge Veluwe en de Veluwezoom. Ik ben ook graag te gast in Duitse Reichswald of de uiterwaarden bij Beuningen.


Workshops


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Ik bied meerdere vormen van workshops aan. Zo bied ik de mogelijkheid voor familie opstellingen. In deze vorm van systemisch werk leer je de dynamieken binnen familie of groepen kennen. Er is een workshop speciaal voor managers en leidinggevende om met minder praten en advies een betere coachende leidinggevende te worden. Deze workshop is speciaal gericht op organisaties en is goed te combineren met bijvoorbeeld het boksen in combinatie met de mindfulness.  • Wandelcoaching