1-op-1 Sessies


Van persoonlijke tot professionele groei, Wunjo wil je helpen om de succesvolle toekomst te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd. In 1 op 1 begeleiding en coaching maak ik gebruik van verschillende gesprekstechnieken en psychoanalytische methoden om, te achterhalen waar je innerlijke wens verborgen ligt. Ik werk op diverse plekken in en rondom Arnhem. De ontmoetingen vinden plaats in een sfeervolle ruimte en zijn uiteraard volledig privé. In overleg kan ik uiteraard ook bij jou op locatie komen.
Coaching en beweging


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Het is bij velen al lang bekend dat bewegen goed is voor je lichaam en geest. Dus naast binnensessies bied ik ook de mogelijkheid voor buitensessies. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Arnhem kent voldoende parken om wandel coaching mogelijk te maken, maar ook een portie (kick)boksen in de open lucht behoort tot de mogelijkheden.
Workshops


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Ik bied meerdere vormen van workshops aan. Zo bied ik de mogelijkheid voor familie opstellingen. In deze vorm van systemisch werk leer je de dynamieken binnen familie of groepen kennen. Er is een workshop speciaal voor managers en leidinggevende om met minder praten en advies een betere coachende leidinggevende te worden. Deze workshop is speciaal gericht op organisaties en is goed te combineren met bijvoorbeeld het boksen in combinatie met de mindfulness.  • Wandelcoaching
  • De Waal bij Beuningen
  • Trio naar het water
  • Pkekaboo