Teambuilding

Teambuilding dagen zijn er in vele soorten en maten, soms intensief en soms met hele uitgebreide theorieën. Maar meestal zijn ze na een week alweer vergeten en gaan we vanuit de patronen die we al zolang kennen verder op de manier waarop we het altijd hebben gedaan. Zonder het (h)erkennen van deze patronen zal er ook weinig veranderen. Op zijn hoogst is er één teamlid heel enthousiast geworden en beseft dat het tijd is voor verandering. De kans dat deze persoon vertrek omdat alles bij het oude blijft is derhalve zeer groot. Heb je zin om je team naar een groter plan of betere samenwerking te brengen? Of misschien wil je wel gewoon weten je hoe de dynamiek in het systeem waarin je werkt zichtbaar kunt maken? En heb je nu behoefte om van die groep collega's een team te maken? Wellicht zou ik je kunnen helpen en gaan we samen er een leuke leerzame dag van maken.
1-op-1 Sessies / provocatief coachen


Loop je even vast en heb je geen idee hoe je een bepaald probleem in je loopbaan, relatie of met jezelf moet aanpakken? Wellicht kan ik je tijdens gesprekken en coachingstrajecten helpen om je zowel persoonlijk als professioneel te laten groeien en zo de succesvolle toekomst te creëren waar je altijd al van hebt gedroomd. In 1 op 1 begeleiding en coaching maak ik gebruik van verschillende gesprekstechnieken en psychoanalytische methoden om, te achterhalen waar je innerlijke wens verborgen ligt. Provocatief coachen is een manier waarbij de coach met veel aandacht, humor en uitdaging te werk gaat. De aandacht is voor de mens te laten wie hij/zij is en daar geen oordeel op willen hebben, maar wel met warmte de aandacht geven die het verdient. De uitdaging zit hem in de dingen net even anders doen en net even wat andere dingen zeggen wat de coachee is gewent. Maar alles gaat gepakt in een gezonde dosis humor.


Coaching en beweging


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Het is bij velen al lang bekend dat bewegen goed is voor je lichaam en geest. Dus naast binnensessies bied ik ook de mogelijkheid voor buitensessies. Hier zijn meerdere mogelijkheden voor. Arnhem kent voldoende parken om wandel coaching mogelijk te maken, maar ook een portie (kick)boksen in de open lucht behoort tot de mogelijkheden.


Workshops


Het is tijd om je leven te transformeren, en Wunjo is hier om je de tools te geven die je nodig hebt om te slagen. Ik bied meerdere vormen van workshops aan. Zo bied ik de mogelijkheid voor familie opstellingen. In deze vorm van systemisch werk leer je de dynamieken binnen familie of groepen kennen. Er is een workshop speciaal voor managers en leidinggevende om met minder praten en advies een betere coachende leidinggevende te worden. Deze workshop is speciaal gericht op organisaties en is goed te combineren met bijvoorbeeld het boksen in combinatie met de mindfulness.  • Wandelcoaching
  • De Waal bij Beuningen
  • Trio naar het water