Voldoening en plezier in het begeleiden van mensen en groepen staan voor mij voorop. Ik doe dit werk graag om een glimlach op het gezicht van een klant te zien. Na een periode van hard werken. Een coachtraject verloopt meestal niet als de typische "walk in the park".  Soms moeten muren worden geslecht om te komen tot nieuwe inzichten. Ben ik dit? Ik wist niet dat ik dat ooit zou kunnen. Had ik dit maar eerder geweten. dit hoor ik vaak. Deze bewoordingen, deze inzichten bij de persoon, ook daar doe ik mijn werk voor. En met de verwondering van een kind mag ik aanschouwen hoe iemand door lagen heen is gegaan om tot de kern van zijn of haar eigen bestaan te komen.

Op jonge leeftijd had ik al de drang om te leren en te ontdekken. Buiten zijn, altijd onderweg door de Groningse weilanden op weg naar de haven. Later reed in mijn eentje met de motor naar de Noordkaap, ver Turkije in en door de voormalige USSR. Ook in opleidingen en werk komt die hang naar ontdekken terug, technische opleidingen, culturele opleidingen, sociale -en coachende-opleidingen. Werkzaamheden van motormonteur, werkplaatschef, journalist, roadmanager, pr-mederwerker, ITer, wijnhandelaar en leidinggevende. En alles wat daar tussen zit. In 2010 ben ik begonnen met mijn bedrijf op het gebied van begeleiden en coachen. Hiervoor heb ik opleidingen gedaan bij erkende opleidingsinstituten als NCOI en Phoenix Opleidingen. Daarnaast ging ik naar de school voor sjamanisme, waar ik ben geïnitieerd vuurman en zweethutleider. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende psychoanalytische theorieën zoals systemisch werk TA -en NLP. Ook gebruik ik de kernkwadranten van Ofman en af en toe weet ik menige coachgroep te verbazen door het kickboksen als coachmiddel in te zetten.

De naam Wunjo komt voort uit de Noorse-Germaanse Futhark, dit is het geschrift dat werd gebruikt in Noord-Europa de individuele lettertekens worden Runen genoemd. De klank is 'W'. Wunjo is de achtste en laatste rune van de eerste Aett. De rune betekent vreugde. Deze rune heeft de vorm van een metalen windwijzer, zoals ook gebruikt werd op Vikingschepen.


  • Zweethutvuur
  • Martin Baptist
  • Bokshandschoenen
  • De deur

"The best coaches equip people to be in touch with their best selves"