What a bumpy ride it was.

What a bumpy ride it was. Vorig jaar begonnen met de opleiding Professionele Begeleiding van Organisaties aan Phoenix Opleidingen in Utrecht. Gisteren en eergisteren tweedaagse afsluiting met een bureaupresentatie en het verzorgen van een training. En jawel ik mag zeggen dat ik het heb behaald.Pppfff, ik ben alle trainers en medestudenten zeer dankbaar voor het behaalde resultaat. Want wat een oogst is dit.
 
Deze opleiding beoogt begeleiders van organisaties te ondersteunen bij het geven van dienende antwoorden op organisatievraagstukken. De persoonlijke ontmoeting is de werkplaats waarbinnen organisatievraagstukken worden onderzocht.

Een opleiding Professionele Begeleiding van Organisaties is gericht op het verbeteren van de vaardigheden van begeleiders in organisaties, met een focus op de persoonlijke ontmoeting en het onderzoeken van organisatievraagstukken. De nadruk ligt op dienend leiderschap en het ontwikkelen van vaardigheden voor het contracteren op het raakvlak, het dienen aan het geheel, en het verbeteren van de interactie tussen individuen en groepen binnen de organisatie.

Een opleiding die zich ook richt op het begrijpen van de maskers en symptomen in organisaties en hoe deze op een effectieve manier kunnen worden ingezet. Het gaat om het versterken van teamontwikkeling en het ontwikkelen van verbindend leiderschap.
What a bumpy ride it was indeed. #training #professioneel #begeleiding

Related Articles

Login Form

Free Joomla templates by Ltheme