Agenda

Flat View
Per jaar
Maandelijkse weergave
Per maand
Weekly View
Per week
Daily View
Vandaag
Search
Zoeken
Download als een iCal bestand
Boskracht oktober 2023
Van Vrijdag, 06 Oktober 2023 -  14:00
Tot Zondag, 08 Oktober 2023 - 17:00
Hits : 874
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ja het kan nog net, met iets meer dan een week tot het laatste Boskracht weekeinde van het jaar, jezelf aanmelden voor een fantastisch weekeinde in de bossen van Drenthe. En zoals jullie van ons gewend zijn weer met een prachtig programma.
Ontdek Boskracht: Laat jezelf onderdompelen in de helende kracht van Shinrin-Yoku! 
 
Stap uit de dagelijkse sleur en herontdek de verbinding met de natuur in Boskracht, waar Shinrin-Yoku de basis vormt voor jouw ultieme welzijnservaring.
 
Wat is Shinrin-Yoku? 
Shinrin-Yoku, ook wel bekend als 'bosbaden', is een eeuwenoude Japanse praktijk die de helende kracht van de natuur omarmt. Het is een meditatieve, zintuiglijke reis door het bos, ontworpen om stress te verminderen, de geest te verfrissen en het algehele welzijn te verbeteren.
 
Waarom kiezen voor Boskracht? 
Natuurlijke Ontspanning: Onze serene bosrijke omgeving biedt een oase van rust. Laat de natuurlijke geluiden, geuren en aanraking van het bos je zorgen wegspoelen.
 
Gezondheid en Welzijn: Talrijke studies tonen aan dat Shinrin-Yoku het immuunsysteem versterkt, de bloeddruk verlaagt en de creativiteit stimuleert. Ontdek de voordelen voor je lichaam en geest.
 
Groeps- en Individuele Opties: Of je nu liever alleen de stilte opzoekt of deelt met gelijkgestemde zielen, Boskracht biedt zowel groeps- als individuele sessies.
Verbondenheid: Herstel de band tussen jou en de natuur, maar ook tussen jou en anderen. Creëer blijvende herinneringen en nieuwe vriendschappen.
 
Boek nu jouw Shinrin-Yoku ervaring bij Boskracht! 
Wij heten je van harte welkom om de magie van het bos te ervaren, stress te verminderen en jouw welzijn te bevorderen. Laat de natuur jouw kracht zijn!
 
Boskracht - Waar de natuur en jij één worden. 
Meedoen? ja dat kan nog meld je aan via de onderstaande link:
Locatie Elp

Login Form

Free Joomla templates by Ltheme