user_mobilelogo

Een coaching traject is een heel persoonlijk traject. Ieder mens is daarin verschillend, de behoefte zijn anders en de vraag die men stelt is ook niet voor ieder hetzelfde. Ieder aanpak zal daarom ook anders zijn en nooit een kopie van een voorgaande sessie.

De eerste stap naar verandering is vaak de moeilijkst. Laat mij je bij deze eerste stap in je persoonlijke ontwikkeling ondersteunen. Als life coach of personal coach heb ik de juiste tools en kennis in huis en kan ik mensen helpen hun potentieel te ontdekken en waarmee ze de weg vrij kunnen maken voor zowel persoonlijk als professioneel succes.  Ik coach en begeleid persoonlijk en met grote zorgvuldigheid en zoveel mogelijk op maat gemaakt, zodat het exact aansluit op jouw behoeften of de behoeften van je organisatie.
Ik bied mogelijkheden aan mensen om hun leven weer op de rails te krijgen. Een Personal Coach of lifecoach helpt je een beter beeld te krijgen van waar jij goed in bent, waar je talenten liggen, wat je nou echt graag wilt. Deze manier van coachen is gericht op hoe je je effectiviteit kan vergroten en daardoor tot een beter resultaat kan komen. Wij gaan hierbij uit van de al aanwezige talenten, krachten en ambities die al bij jou aanwezig zijn. Op deze wijze zal jezelf actief aan de slag kunnen gaan om de gewenste veranderingen door te voeren. Mijn oplossingen schuilen in de theoretische kaders die ik samen breng met praktische en fysieke vaardigheden. Samen gaan we aan de slag met je zelfwaardering en aan eigen inzicht. Wat mij uniek maakt is dat ik niet zomaar een oplossing aanbied, maar deze uit de persoon zelf laat voortkomen. Dat kan alleen als diegene daar ook werkelijk behoefte aan heeft. Ik werk met jonge adolescenten die moeite hebben om de juiste keuzes te maken om een nuttige invulling aan het leven te geven.