user_mobilelogo

Ik zie mijzelf nog steeds, iedere woensdagmiddag op de tijden als de scholen dicht waren lopen als jonge jongen , in de weilanden rondom de plaats waar ik ben geboren. De vele kilometers die wij liepen vanaf de kleine stad in het noord oosten van het land. Samen met een klas genoot liepen we tussen de koeien op het land, sprongen we over sloten en af en toe werden we door een boer met een geweer achterna gezeten. Rennend, struikelend door het zo snel we konden en als we dan ver genoeg weg waren uitpuffen en lachen om ons avontuur. Zomer en winter waren we buiten het maakte ons helemaal niets uit. En we dachten niet na over de toekomst, want die was nog zo ver weg. Nu jaren later ben ik nog steeds graag buiten, op jacht naar het avontuur. Maar de toekomst is niet ver weg meer, de toekomst is nu en dat besef ik mijzelf maar al te goed.

Tegenwoordig ga ik nog steeds graag op pad en het liefst met een ander om samen een stukje op te lopen met diegene die wel een stuk begeleiding kan gebruiken op het pad naar de toekomst. Op het pad dat ik dan samen met je loop blijven we zoveel mogelijk in het nu en kijken we wat je in de toekomst nodig hebt om het pad weer zelfs te kunnen gaan. Want vergeet niet het is jouw pad.

In 2010 ben ik begonnen met mijn bedrijf op het gebied van begeleiden en coachen. En ben ik naast mijn toenmalige werk van onder andere teamleider al gaan richten op het werk van personal coach. Ik richt mij voornamelijk op mensen die een kleine ondersteuning kunnen gebruiken tijdens de verschillende fases van het leven. Hoe is het als je werkgever gaat reorganiseren, wat ga je doen als je boventallig wordt of langdurig ziek dreigt te raken? Maar het komt ook voor dat je jezelf de vraag stelt; "wat als ik iets anders wil, of waarom raakt mij dat toch zo, waarom reageer ik zo?" Als dat vragen zijn waar je mee bezig bent dan zou ik je wellicht kunnen bijstaan. Om dit te kunnen doen heb ik diverse psychoanalytische opleidingen gedaan bij erkende opleidingsinstituten zoals NCOI en Phoenix Opleidingen. Daarnaast ging ik naar de school voor sjamanisme, waar ik ben geïnitieerd als vuurman en zweethutleider. In mijn werk maak ik gebruik van verschillende psychoanalytische theorieën zoals systemisch werk, TA -en NLP. Ook gebruik ik de kernkwadranten van Ofman. Maar we kunnen uiteraard ook een potje kickboksen de  technieken hiervan gebruik ik  in combinatie met mindfullness het is het Yin en het Yan, de beweging en activiteit in combinatie met de rust en het voelen en beleven van het hele lichaam.