De Sjamanistische reis en het ophalen van je Krachtdier.


Trancereizen hebben een diepe helende en zuiverende werking.
Ze werken transformerend op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak.
Onder begeleiding van het geluid van de trom maak je een zeer intense reis naar je onderbewuste. Op deze plek in je eigen binnenwereld ga je het denken meer stop zetten en creëer je ruimte voor jezelf om je omgeving op een andere wijze te gaan ervaren. In deze wereld van je onderbewustzijn hebben de krachtdieren en gidsen een speciale betekenis.

Deze dag ga je via trance op zoek naar je krachtdier en je laten inspireren wat het te vertellen heeft. Als in een wakkere droom ben je tijdens deze reis volledig bij bewustzijn en in een zeer heldere staat. De lessen van het leven worden je aangereikt en je krijgt de mogelijkheid om je krachtdier de vragen te stellen, die je kunnen helpen in het dagelijks leven. De antwoorden worden vaak op verrassende wijze gegeven.


De trancereis wordt ingeleid door middel van een geleide meditatie. De begeleiders van de trancereis blijven de gehele tijd bij je aanwezig. Na afloop bestaat er de mogelijkheid om de ervaringen te delen. Na een gezamenlijke lunch ga je aan de slag om je krachtdier of verhaal uit te beelden door middel van pen, papier, tekenmateriaal enzovoort. We sluiten de middag gezamenlijk af door nogmaals de krachtdieren door te nemen en als je wilt een kleine presentatie van je gemaakte werkstuk.


Aanmelden kan via één van onderstaande email adressen
Deelname: 45 euro, dit is inclusief lunch en materialen

Tijd: 10:00 tot +/- 14:30 uur
Locatie : Oude Kraan 72 6811 LL Arnhem
Opgeven en meer informatie:
martin@wunjo.info / marietta@praktijk-anu.nlAanmelden of informatie

Buizerd krachtdierpng